måndag 27 september 2010

Lördagens fiske i Öresund

Vi började fiska sill som vi skulle ha som agn till varfisket på morgonen. Mycket sill fanns det och medelvikten var hög. Största sillen vägdes till 350 gram. Väl på plats vid vararna var strömmen svag och vi gjorde endast två drifter, utan någon var. Däremot blev det några bifångster, men inget av värde. Vi åkte vidare och fiskade efter rödspätta. Mängden plattfisk där var riktigt bra och många spättor landades. Tyvärr inga stora, de flesta låg mellan 3-5 hg och de största omkring 8 hg.

Farsan fiskade både fredag och lördag. Under fredagen fick de ett par koljor över kilot, samt lite spättor och skrubbor upp till 9 hg. Lördagen spenderade de mesta tiden på vararna. De fångade fyra stycken med en piggvar på 650 gram i topp.

1 kommentar:

Anonym sa...

Den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gör nu gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att stå upp mot den falska vänsterns strävan till Gleichschaltung och real diktatur.

Det är vidare min skyldighet att sprida ljus över något starka krafter vill mörklägga, nämligen det VERKLIGA hiv-läget i vårt land.

Denna sida upp!

- Peter Ingestad, Solna