torsdag 1 april 2010

Normark erbjuder gratis tatueringar


Normark ger bort gratis tatueringar på Sportfiskemässan i Sundsvall.


Normark Scandinavia, den ledande återförsäljaren av sportfiske- och jaktprodukter i Sverige, ger bort gratis tatueringar på Sportfiskemässan i Sundsvall 7-9 maj 2010. Tatueraren Kent Inge Storengen kommer att finnas på plats i Normarks monter hela helgen för att tatuera de besökare som bokar tid. Först till kvarn gäller och det finns bara ett begränsat antal tider.


”Vi har sett att intresset för tatueringar har ökat i Sverige de senaste åren, säger Pär Lindberg, divisionschef för sportfiske på Normark. Det är roligt att kunna erbjuda mässbesökarna något unikt och spännande, fortsätter han.”


På grund av praktiska skäl har motiven på mässan begränsats till tre alternativ. Besökarna får välja mellan G. Loomis Skeleton Fish, Rapalas logga eller Rapalas wobbler Original Floater. Placering och storlek bestämmer besökarna och Storengen tillsammans.


Bokning av tatuering sker på plats i Normarks monter med start från klockan 10.00 på fredag 7/5 och fortsatt löpande under mässhelgen. Det är viktigt att den som vill tatuera sig har giltig legitimation då åldersgränsen är 18 år.


1 kommentar:

Johan Landén sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.