torsdag 6 augusti 2009

Confidence ær nu historiska

Storfiskarna på båten Confidence ligger på 10gradarn och gør en rekordsatsning, vilket de tidigare år också gjort med resultat vars nått upp till många sportfiskares drømmar. De har under flera år raderat ut ett gammalt svenskt rekord eller uppdaterat listan med en ny art. Den senaste nyheten inhåller ett nytt rekord på vitrocka och en havsmus som slår sig in på listan. De har landat totalt sex vitrockor och størsta væger omkring 10 kilo. Havsmusen tynger vågen till lite drygt kilot. Vad de nya rekordfiskarna væger på kontrollerad våg ska blir spænnande. Många duktiga djuphavsfiskare finns det men att Confidence visar att de har grym koll finns det inga tvivel om. Bilder kommer læggas ut hær på bloggen.

Igår blev det en liten fisketur før mig också. Brungylta på 280 gram och knotar upp till 280 gram. I jæmførelse med Confidence-rapporten bleknar de flesta fiskarna.

3 kommentarer:

FotoSell sa...

Fjäskar du med norrmännen eller varför denna användning av konstiga bokstäver?
Visa nu i tävlingen var skåpet skall stå!
Skitfiske från Rickard Sellman

FotoSell sa...

naturligtvis menade jag att du skall visa farsan var skåpet skall stå!

Henrik Karlén sa...

Klart att man måste fjæska lite med norrmænnen, man får ju inte mobba dem før att de inte ført in alla bokstæver i alfabetet ænnu :=)

Får væl se hur det blir i helgen, kan lika gærna gå skit. Det ær ju som sagt en riktigt hård konkurrans, men givetvis hoppas jag på att visa ditt team nu nær du inte ær med var skåpet ska stå.