söndag 19 juli 2009

Helgens bravader

Dåligt väder kombinerat med en stad full med uteliv resulterade i två tuffa festdagar och fisket fick vila något. Fredagen blev det en kort fisketur inomskärs och det nappade på ganska bra, men utan något av värde. Likaså idag blev det en kort fisketur inomskärs. Fiskade lite sill och testade några platser som inte gav något nämnvärt. I veckan ser vädret skapligt ut och mycket fiske väntar.
En svensk tjej som arbetar som kock/servitris i Langesund med en liten rödspätta.

6 kommentarer:

EBOJO sa...

Denne fangsten har du ikke fortalt meg om. Ligner verken på sypike eller ulke.
MVH Espen

Åsmund Isaksen sa...

Er det en slik kolmule? Eller kanskje Havmus? :-P

Anonym sa...

Henke!!! Har du hittat din sommartjej...!??! Fin fångst. Kajsa, Magnus & Melker

Henrik Karlén sa...

Haha, detta var inte ovæntat att det skulle kommenteras på detta inlægget:) Det ær inte min fångst, då jag håller mig enbart till de norska tjejerna. Man flyttar inte till Norge før att ragga på svenskor. Likaså åker man inte till Tjeckien før att dricka svenska øl.

Anonym sa...

Nåja, en del fiske i Lårviken får vi hoppas på ;-) Lägger man ut en sådan bild får man faktiskt räkna med lite gliringar. Det handlar mest om avundsjuka, inte ofta man får med sig tjejen ut på fiske. Gå nu inte och kära ner dig så här nära Langesundsfestivalen bara ;-)
Det ser kanske ut som att jag kommer upp direkt från Stora Bält ihop med Team Nessie-Jan-Anders. Vi kommer i s f måndag på dagen.

/Markus Isola

Henrik Karlén sa...

Markus, med er som konkurrenter hinner man inte ligga på latsidan och kæra ner sig. Men det kanske ligger i era planer att førsøka precis innan festivalen :)
Vi kommer åka direkt från Danmark på søndag kvæll så vi ær framme i Langesund 04.00 på morgonen om allt går som planerat.